Superhelt-kostyme

Hei!

Nå merker jeg virkelig at jeg går på videregående! De fleste ukedagene er jeg ikke hjemme før ved fem-tiden, og da blir det sjelden tid til noe annet enn spising, lekser og litt meningsløs kikking rundt på facebook. De siste dagene har jeg også jobbet med et annet lite "prosjekt". Skolen vår skulle nemlig ha ball-turnering her om dagen, og fordi jeg er omtrent like flink med ball som en fisk, meldte jeg meg selvfølgelig til å være med i heiagjengen i stedet for. Der måtte alle kle seg ut som superhelter, så all tiden min de siste dagene har jeg brukt på å lage maske, skjørt, belte og kappe. Jeg ble ganske fornøyd med restultatet da, til tross for at skjørtet var litt for lite til at jeg klarte å bevege meg i det.
Bilde fra Hulda!

Omtrent halve klassen hadde klart å rote fram et brukbart kostyme, og som en gjeng maskerte, hylende førsteklassinger med kapper vant vi heiagjengkonkurransen! Haha, jeg elsker skolen min! ♥

 

26.08.2012

 

Trist sang...

Tidlig idag (eller var det i går?) dro Tina til Irland på utvekslingsår. Jeg har ikke kjent henne særlig lenge, men det føles sånn,  og vi har vedlig blitt gode venner på bare et halvt år. Så åtte måneder uten henne kommer til å bli åtte lange, triste måneder.

Jeg vet jo at jeg overdriver, for dette skal selvfølgelig ikke bli vår siste sommer sammen, men det har fremdeles vært en helt fantastisk sommer med masse minner. Desucon, splæshcamp, Odalen, bading, overraskelsesparty, Mcdonalds, High School Musical, latter, sommer, regn og tårer... 
Jeg gleder meg til neste år ♥ 

 

Bursdagsbarn

Velvel, idag blir jeg faktisk 16 år, og jeg har feiret dagen med Mcdonalds og godteri, så nå er jeg kvalm. Skjønner virkelig ikke hva som er galt med deg, for jeg klarer ikke å stoppe å spise snop så lenge jeg har det tilgjengelig, uansett hvor kvalm jeg er. Derfor haar jeg vondt i magen hver eneste lørdag. Og hver bursdag da. 

Men jeg har fått mange flotte gaver og hatt en bra dag til tross for kvalmen min, mye takket være de fantastiske nye klassekameratene mine på St. Hallvard. Det virker som om det kommer til å bli mye skolearbeid i år, men foreløpig har jeg det veldig bra der. Hittil har jeg sett Ferdy Rygh danse lapdans, hatt mange timer fri, spilt piano i blinde og stappet hodet nedi en balje fylt med vann, løk og squash. Så JA - jeg tror et år med drama kommer til å bli bra!Ser ikke denne gjengen bare herlig ut?

 

Fra uka som har gått

Tralala, hei!

Som sagt skulle jeg nyte sommeren før skolen begynte igjen, og de siste døgnene har vært sinnsykt morsomme! Først var Emma, Åse, Frida og jeg på besøk hos Tina. Hun bor i hutteheita (Odalen) på en gård!! Er ikke det bare utrolig søtt? Hagen deres var full av bringebær og rips og dyr. Hun hadde til og med en gris, som var ganske skummel. Følte meg skikkelig modig som turte å gå bort til den, haha.På dagen badet vi i et rart vann, og Frida og jeg spiste sikkert 90% av alt som var i hagen til Tina. Beste jentene!! Åse var herlig og hadde med ekte allsmaksbønner fra London, som vi alle hadde moro av. Tina smakte for eksempel på oppkast (!!!!).Jeg smakte også, men jeg trodde det var tomatsuppe jeg da.HAHA! Legg forresten merke til at Tina og jeg har Harry Potter T-skjorter. Som sagt; Åse er herlig. For å virkelig fullbyrde Potter-følelsen så vi fire av filmene. Jeg går virkelig aldri lei av dem, selv om vi var ganske så trøtte etter et ti timers halv-maraton på natta.Vi dro hjem igjen etter å ha sovet litt, men møttes igjen allerede neste dag. Da hadde vi overraskelsesfest for Tina! Det eneste hun visste var at hun og Emma skulle overnatte hos meg, men vi hadde gjort klar til fest sammen med noen av våre og Tinas felles venner. Hele dagen/natta var bare utrolig morsom, for ikke å snakke om hvordan hun reagerte da fem stykker plutselig hoppet fram og skrek "OVERRASKLESE!!" Hovedgrunnen til festen var at Tina flytter til Irland på utveksling, og man kan jo nesten ikke si hade til en så herlig person uten en ordentlig avskjedsfest. Det var veldig spennende og gøy å planlegge (og hemmeligholde) festen også, og jeg anbefaler seriøst å gjøre noe liknende hvis du har en venn som fortjener det!

 

Noen andre som har arrangert en overraskelsesfest en gang?Bare 5 dager igjen...

Herregud, så fort dagene går! Plutselig er det under en uke til skolestart, og den tiden har jeg egentlig masse planer for, så når jeg skal få tid til å kjøpe masse nye klær og farge håret og bli veldig kul vet jeg ikke. Håper ikke det er bare meg som har masse ambisjoner om å gjøre et godt førsteintrykk etter ferien. Dette tenker jeg stort sett hvert år, men nå som jeg i tillegg skal begynne på ny skole føles det enda viktigere. Vel, jeg får bare skvise inn ettervekst-farging en eller annen dag, og sånn ellers vil jeg heller bruke resten av ferien på å utnytte sommerværet.Bilde fra et kjølig sommerbad i kveld. Vi snakkes!

The amazing spiderman

Andrew Garfield er min definisjon av ordet perfeksjon, og i dag så jeg The amazing spiderman på kino for andre gang. Etter min mening har den virkelig alt en film trenger - kjekk hovedperson, vakre og talentfulle skuespillere, humor, action, gråtescener og en perfekt dose med usannsynlighet  - man jo bare elske den! 

Følte meg skikkelig blodfan da jeg dro til kinoen, med edderkopp-øredobber, spindelvev-piercing i navlen og "Call me Gwen-ever" malt på mobilen.Akkurat det ble skikkelig mislykket, og hvis noen først forstod hva som stod der, skjønte de ikke hvorfor det stod, haha. Greia er liksom at kjæresten til Spiderman heter Gwen i filmen da, heheh. Jeg fikk idèen fra en neglelakk-reklame, av alle ting. Herlighetene jeg dro sammen med var Emma og Hannah, som også har vært byhengere sammen med meg i hele dag.God natt ♥

 

Takk

"Jeg fikk plutselig en utrolig stor trang til å blogge. Vet dere hvorfor? Fordi da jeg logget inn på blogg.no for ikke så altfor lenge siden hadde jeg fått nye kommentarer. "wiii!". Og jeg ble så lykkelig at jeg ikke skjønte hvordan jeg noen gang kunne vurdere å slette bloggen. Hun ene som kommenterte, Eva, var så lik meg at jeg ble nesten redd. Hun har vært på en campgreie der de gjør mange rare ting, som å feire JK Rowlings bursdag med lynarr i panna, hun skal begynne på dramalinja på vgs, hun elsker Harry Potter og skriver bloggen på en rar, men kul måte."

Dette herlige, lille avsnittett fant jeg på en av bloggene jeg leser i dag. Hittil føler jeg at jeg ikke har skrevet ett eneste interressant blogginnlegg her, men det at noen fortsatt leser, fortsatt kommenterer og fortsatt viser interresse for bloggen min, det er det som gir meg blogglyst, og det er det som gir meg vilje til å fortsette. Og hvem vet, kanskje vil tastatur-fingrene mine en dag prestere noe mer meningsfylt enn småsnakk om hverdagen min. Uansett sender jeg en stor klem til "Adrinem", som vet hvordan man oppmuntrer Eva-er.  Jeg anbefaler folk å stikke innom bloggen hennes HER. (Og nei, det er ikke bare fordi hun skrev pent om meg på bloggen sin, jeg synes faktisk hun har en skikkelig bra blogg!)

Stå på videre, alle bloggende snuskelusker, nuss og suss :*

 

By'n min

Tidligere syntes jeg det var ganske tragisk å være en såkalt "byhenger" og dra til byen uten å aldri gjøre noe som helst. Jeg innrømmer det, men etter mange reiser inn til Oslo og flere og flere helt meningsløse turer ned til byen har jeg innsett at jeg begynner å bli en av dem selv. I dag var det Mia og Celine som var med meg til Drammen fordi "vi ville ha is". Vi tok tøffetoget også når vi først var der. Modne sektenåringer sa du? Å ja!Jeg hadde det veldig hyggelig da, og når man er ung i Norge er kanskje byturer helt uten formål en normal del av hverdagen uansett.

Håper alle andre har hatt en bra dag, nuss og suss fra Eva!

Om det å gjøre ingenting

I dag skulle jeg egentlig dra på båttur, men det ble heller til at jeg og en venninne tilbragte stort sett hele dagen med drops, kyllinglår, og maksimal slasking foran TVen. Det er nettopp sånne dager som får meg til å føle meg virkelig lat og ubrukelig, men også sånne dager som jeg vet jeg har godt av midt i mellom masse reising og ett nytt skoleår. Selv om jeg gjør det hele tiden, får jeg nesten alltid dårlig samvittighet av slike "ingenting-dager", men alle bør egentlig unne seg noen av og til.Mitt store forbilde ♥

Alle bør gripe sjansen til å slappe av skikkelig de siste dagene før skolestart, for det vil iallefall jeg!

Nuss og suss :*

 

 

Splæshcamp 2012!

Føler jeg har startet skikkelig bra på ny blogg her. Ett innlegg på 3(?) dager, haha. Det har rett og slett bare ikke skjedd så mye de siste dagene fordi jeg har vært ganske sliten etter en sommerleir i forrige uke. Men den leiren, himmel, den var superduper!! Vi er omtrent 200 ungdommer som samles på Hove leirsted hvor vi tar morsomme kurs om dagen og driver med helsprø aktiviteter når vi har fri.Her for eksempel, setter vi uoffisiell verdenrekord i potetløp - "Le tour de potet" - av alle ting man kan sette verdensrekord i. Og her feirer vi Harry Potter og Rowlings bursdag med lynarr i panna. OK, det var det bare vi som gjorde, men ingen syntes det var veldig rart, for sånne ting er liksom helt greit på Splæshcamp. Folk kan være rare og seg selv, og det er kanskje det som er noe av det herligste der, og som gjør at man blir så gode venner med folk. Jeg hadde det hvertfall gøy, og savner folka allerede! Hvis noen fortsatt trenger noen flere god-ord om splæshcamp dere seriøst se denne sangen til Dina og Ferdy. Ingen kan få sagt det som dem!

 

 

Nuss og suss :*

 

Evaaa - Hvem er jeg?

Ja. HEI!

Jeg ble født på Bærum sykehus en sommerdag i 1996, og bodde i Asker i omtrent ett år før jeg flyttet til Konnerud. Jeg har to yngre lillebrødre (selvfølgelig er de yngre enn meg, haha), og etter at mamma og pappa flyttet fra hverandre har jeg også fått en stefar.

Helt fra jeg var liten har jeg elsket å kle meg ut og opptre, og i dag spiller jeg i Frilynt - teaterskolen avd. Drammen, som (ifølge meg) er det BESTE stedet i verden å lære teater. Vi har blitt en stor og god vennegjeng, men lærer også masse. En annen interresse jeg har er speiding. Enkelte mennesker forstår bare ikke skjønnheten i avanserte knuter og kanopadling, men jeg - jeg gjør det! Haha, neida. Alle tror at speidern er veldig sært, men egentlig er vi bare en litt gal vennegjeng som drar på tur sammen. Jeg har også en herlig vennegjeng som jeg har blitt kjent med i løpet av ungdomsskolen, og det siste året har jeg i tillegg vært mye sammen med en superduper flokk med Glee og Potter-nerder. (Jeg er Minni Mus, haha)

Selv er jeg nok mest Potter-nerd. Jeg begynte å lese Harry Potter da jeg var 8-9 år gammel, og siden det har det vært en stor del av livet mitt. Og sånn ellers så begynner jeg på Dramalinja ved St. Hallvard vgs til høsten og har nylig blitt brunette og korthåret. 

 

Håper vi snakkes, nuss og suss :*Halla! Jeg heter Eva og er 16 år og grell. Jeg lever stort sett for Harry Potter, cosplay og teater, men egentlig bruker jeg tiden min på alt annet.

arkiv

 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Kostymer og cosplay
 • Nerding
 • Tanker
 • Teater
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits